Linda Liljegren

diplomerad Psykosyntesterapeut

Linda Liljegren  

Välkommen att boka in ett första samtal hos mig.  Jag tar emot samtalsklienter över 18 år på min mottagning på Vasaplatsen i Göteborg och online, på svenska och engelska. 

Therapy in English available.

Behöver du prata med någon?

Livet som pågår runt omkring oss och inuti oss ger oss utmaningar och glädjeämnen. Ibland blir utmaningarna alltför överväldigande, stressande, ohållbara och man kan behöva stöd för att komma vidare. Ibland upplever man snarare en lågmäld känsla av olust eller obehag. Genom att ge utrymme åt dessa signaler kan vi få tillgång till en större självkännedom och förståelse för oss själva, upptäcka mer av vår längtan och potential och vad vi vill utveckla i våra liv. 

Du är välkommen till mig när du vill prata om det som händer dig i ditt liv, hur du har det och vad som är viktigt eller kanske trassligt och svårt för dig. 

Terapin kan tex handla om 
- Stöd och utveckling genom samtal när livet är trassligt eller du längtar efter något mer, något annat.
- Att få hjälp att hantera stress och oro i vardagen
- Att förbättra relationer, både till sig själv och andra
- Att prata om det som är jobbigt med någon som är neutral och stödjande
- Stadig kontakt för att fördjupa det som vill växa i dig eller ett fåtal samtal kring något specifikt i ditt liv

Olika metoder används beroende på individuella behov och situationer. Samtalet är grunden och därtill kan det vara hjälpsamt med tex mindfulness, visualiseringar, bilder, kroppsmedvetenhet eller att måla.

Jag erbjuder även förlåtelseprocesser och en endagskurs för fördjupad självkännedom. 

Plats: Vasaplatsen 3 i Göteborg. Jag tar även emot online
Tider: Tisdagar och onsdagar på min mottagning. För samtal online finns även andra tider tillgängliga, kontakta mig för vidare information. 
Boka: Se lediga tider och boka i bokningskalendern
Kontakta mig: Skriv och kontakta mig via formuläret nedan eller hör av dig på telefon 0739-733067
Mer information: 
- Facebook: facebook.com/lindaliljegrensamtalsterapeut

Förlåtelse
Förlåt och bli fri är en metod där du kan förlåta dig själv och andra, en förlåtelseprocess som du gör för dig själv för att släppa det som skaver eller irriterar dig. Jag arbetar enligt metoden som beskrivs i legitimerade psykologen och författaren Barbro Holm Ivarssons bok Förlåt och bli fri. Min upplevelse är att det är en varsam metod där det ges tid och utrymme för att se hur det som hänt påverkar livet, att ge sig själv möjlighet att ta tillvara på dessa erfarenheter och att släppa taget om det som hänt och göra sig fri. Kontakta mig för bokning eller mer information.
Läs mer på Tjänster

Kurs för självkännedom
Under en heldag ges du möjlighet att bekanta dig med din inre värld tillsammans med andra i en grupp. Du får bland annat utforska olika sidor av dig själv och hur du relaterar till till andra med hjälp av psykosyntesens konkreta metoder och varsamma förhållningssätt. 
Datum: Lördag 30 september och 25 november i Göteborg. Kontakta mig för bokning eller mer information.
Läs mer på Tjänster

Om mig
Psykosyntesen ligger mig varmt om hjärtat. Jag har alltid varit intresserad av personlig utveckling och i psykosyntesen fann jag en inbjudan att bli mer bekant med mig själv på djupet, på riktigt. Att få fatt på min inre värld har varit både hjälpsamt och berikande. Att lite lättare kunna urskilja vad som är försvar och vad som är min djupt liggande vilja och önskan har gett mig mer frihet och tillgång till mer kreativitet.  Jag uppskattar att allt får plats, allt vad det innebär att vara människa. Det lätta och härliga. Det svåra och snåriga, smärtsamma. Tankar och känslor, kropp och själ. 

Jag är diplomerad samtalsterapeut och har gått den femåriga terapeututbildningen och även den ettåriga utbildning Inre och yttre ledarskap på Psykosyntesinstitutet i Göteborg. Jag arbetar även som IT-konsult och har många års erfarenhet av olika roller i olika verksamheter och branscher exempelvis som lärare, koordinerande roller och i utvecklingsteam, de senaste åren med inriktning mot test och kvalitet. För mig blir kombinationen av terapiverksamhet och IT-konsult som en helhet, en syntes för mitt yrkesliv, där de båda delarna inspirerar varandra till en större helhet. 

Varmt välkommen!

Linda Liljegren 
Diplomerad Psykosyntesterapeut
Auktoriserad RACS Councellor®, europeisk nivå
Medlem i Psykosyntesföreningen: har ansvarsförsäkring och tystnadsplikt, går i regelbunden handledning och kontinuerlig fortbildning samt följer etiska regler

Kontakta Linda

Sök