Helen Svensson

diplomerad Psykosyntesterapeut

Helen Svensson

Jag tar emot klienter för samtal på Ånäsvägen 21 i Göteborg


Ibland står vi inför svåra beslut, har fått en förändrad livssituation eller längtar efter att få en förändring. Vi kan behöva stöd för att komma vidare genom att prata om tankar och känslor vi har. Då kan samtalsterapi vara det som hjälper oss att ta steg mot det vi längtar efter.  

Jag har många års erfarenhet av att arbeta inom Human Resources inom olika roller. De senaste åren som konsult. Jag har också arbetat med utbildning, team- och ledarutveckling. Roligt, intressant och varierande. Det som har gett mig mest energi och störst glädje har varit att på olika sätt arbeta med andras utveckling, och det har funnits en längtan att få göra det ännu mer. Den längtan ledde fram till att jag började utbilda mig till Psykosyntesterapeut. 

Jag är diplomerad samtalsterapeut och tar emot klienter sedan ett par år. Psykosyntesen har hjälpt mig att se vad som är viktigt i mitt liv, att hitta min inre kompass och gett mig en djupare förståelse av mig själv och andra. Jag är medlem i Psykosyntesföreningen, vilket bl.a. innebär att jag arbetar i enlighet med föreningens etiska riktlinjer och att jag har ansvarsförsäkring i mitt yrkesutövande. Jag har tystnadsplikt och får handledning av erfaren och utbildad handledare. 

Välkommen att kontakta mig för ett första samtal där vi tillsammans tar reda på vad just du behöver för stöd. 

Plats: Ånäsvägen 21 i Göteborg. 
Boka: Kontakta mig på mail eller telefon för att boka tid 
Kontakta mig
 - Tel; 0703 564479 
 - Mail; helen@hrgreenhouse.se

Kontakta Helen

Sök