Linda Liljegren

I ovissa tider som dessa väcks existentiella frågor. Jag möter dig där.

Livet som pågår runt omkring oss och inuti oss ger oss utmaningar och glädjeämnen. Ibland blir utmaningarna alltför överväldigande, stressande, ohållbara och vi kan behöva stöd för att komma vidare. Ibland upplever man snarare en lågmäld gnagande känsla av olust eller obehag. Genom att lyssna på dessa signaler istället för att stoppa dem under mattan kan vi få tillgång en större självkännedom och förståelse för oss själva, upptäcka mer av vår längtan och potential och vad vi vill utveckla i våra liv.

Du är välkommen till mig när du vill lyssna inåt på det som är viktigt för dig i ditt liv. Detta inre lyssnade, som inkluderar tankar, känslor, kropp och själ, ger en möjlighet till riktning i ditt liv. Jag vill gärna stödja dig på din livsväg, din unika väg i livet, där dina förmågor och egenskaper kommer till sin rätt. Genom samtal, visualiseringar, bilder med mera lyssnar vi in på vad som vill växa i ditt liv just nu och ger plats för detta.

Jag är diplomerad samtalsterapeut från den femåriga terapeututbildningen på Psykosyntesinstitutet i Göteborg. Tidigare har jag har även gått Psykosyntesinstitutets ettåriga utbildning Inre och yttre ledarskap. Jag har en bakgrund i IT-branschen.

För att stödja dig på bästa sätt får jag regelbunden handledning av en erfaren handledare. Som medlem i Psykosyntesföreningen, som är en yrkesförening för terapeuter, följer jag de etiska regler som föreningen satt upp. Jag har ansvarsförsäkring och jobbar under tystnadsplikt. Jag är även medlem i RACS (Register Auktoriserade Councellors Sverige).

Min mottagning är på Ånäsvägen 21 i Göteborg. Jag tar även emot online, exempelvis via Zoom.

Varmt välkommen att höra av dig till mig!
– skriv till mig genom kontaktformuläret här på hemsidan
– ring eller smsa på 0739-733067
– boka in en tid direkt på Psykosyntesinstitutets hemsida