Susanne Malmsten

Jag går fjärde året på den femåriga utbildningen till Diplomerad Samtalsterapeut, PsykosyntesInstitutet i Göteborg.

Genom samtal där jag finns som stöd, finns möjligheten att undersöka nya sätt att möta dig själv och andra, att få till en önskad förändring i livet, eller helt enkelt leva livet på ett sätt som får dig att må riktigt bra. Kanske handlar det om din livssituation, dina relationer, ditt yrkesval eller en längtan efter annat i livet. Jag vill gärna stödja dig så att du hittar dina vägar och kan leva mer på det sätt som du önskar.

För min egen del har jag inom Psykosyntesen funnit ett förhållningssätt och stöd som hjälper mig både i såväl med- som motgång i livet. Livet har blivit mer innehållsrikt och fått fler färger på sin palett är min upplevelse.

Vi som elevterapeuter får omfattande handledning där vi kontinuerligt stämmer av med erfarna handledare. Jag har ansvarsförsäkring, arbetar under tystnadsplikt och följer de etiska riktlinjerna ”etiskt ramverk för god praxis inom psykosyntes”.

Övriga utbildningar som jag har gått är den ettåriga utbildningen Inre och yttre ledarskap på Psykosyntesinstitutet, Certifierad Verksamhets- och Ledarskapscoach ABLC (kvalitetssäkrad via EMCC) samt ett flertal utbildningar inom ledarutveckling och personlig utveckling.

Från mitt nuvarande arbete inom näringslivet har jag lång erfarenhet av att leda utvecklings- och förändringsarbete i en stor organisation i roller som ledare, chef och ledarskapscoach.

Jag tar emot klienter i Lindome.

Varmt välkommen att kontakta mig!