Susanne Malmsten

Har du känslan av att du vill ha ut mer av livet? Och samtidigt hittar du inte vägen dit? Jag tror att vi alla har en inneboende kraft i att hitta våra egna svar och att forma våra liv som vi önskar. Jag tror också att det ibland är hjälpsamt att få stöd av någon annan för att komma vidare, någon som lyssnar på dig och ser din situation som den är för just dig. Jag tror på din inre kraft, dina möjligheter att utvecklas och nå långt mer än du själv kanske vågar tro. Jag vill gärna möta dig på din livsresa och gå med dig en bit på vägen.

Genom samtal där jag finns som stöd, finns möjligheten för dig att undersöka nya sätt att möta dig själv och andra, att få till en önskad förändring i livet, eller helt enkelt leva livet mer på ett sätt som får dig att må riktigt bra. Kanske handlar det om din livssituation, dina relationer, ditt yrkesval eller en längtan efter annat i livet. Kanske vill du känna mer harmoni i livet där du tar hand om dig själv på ett mer hållbart sätt och där du upplever mer livsglädje.

För min egen del har jag inom Psykosyntesen funnit ett förhållningssätt som hjälper mig både i såväl med- som motgång i livet. Livet har blivit mer innehållsrikt och fått fler färger på sin palett är min upplevelse. Och för mig är det väldigt meningsfullt att få följa en annan människa på det sätt som samtalsterapi innebär.

Jag går femte och sista året på utbildningen Diplomerad Samtalsterapeut, på PsykosyntesInstitutet i Göteborg. Vi som elevterapeuter får omfattande handledning där vi kontinuerligt stämmer av med vår erfarna handledare. Jag har ansvarsförsäkring och är medlem i Psykosyntesföreningen, en yrkesförening för terapeuter, och följer de etiska regler föreningen satt upp för tystnadsplikt och sekretess.

Övriga utbildningar som jag har med mig är den ettåriga utbildningen Inre och yttre ledarskap på Psykosyntesinstitutet, Certifierad Verksamhets- och Ledarskapscoach ABLC (kvalitetssäkrad via EMCC) samt ett flertal utbildningar inom ledarutveckling och personlig utveckling. Från mitt nuvarande arbete inom näringslivet har jag lång erfarenhet av att leda utvecklings- och förändringsarbete i en stor organisation i roller som ledare, coach och ledarskapstränare.

Då jag är terapeut under utbildning är kostnaden reducerad. Rekommendationen är att vi ses en timma varje vecka och minst 10 gånger för att du skall få ett gynnsamt resultat, men det kan se olika ut beroende på dina önskemål och behov. Tveka inte att kontakta mig för dialog om hur ett upplägg skulle kunna se ut för just dig.

Jag tar emot i centrala Göteborg på Atlantis Wellness och i Lindome. Jag tar även emot online.

Varmt välkommen att kontakta mig!