Kontakta mig0702-627270

Sofia Börjesson

Känner du att du vill hitta mer av din inre kraft, större livsglädje och en djupare kontakt med dig själv och andra? Eller känner du att du går igenom en svår period i livet och behöver någon att prata med?

Jag är diplomerad samtalsterapeut från psykosyntesinstitutet i Göteborg och har tagit emot klienter under handledning sedan år 3 på utbildningen. Min väg inom psykosyntesen började på allvar 2013 då jag började på år 1 på den 5-åriga terapeutlinjen. Innan dess hade jag sporadiskt kommit i kontakt med psykosyntesen genom egenterapi, då jag själv gick igenom en jobbig period i livet. Det är ett steg som jag är glad över att jag tog. Jag har därigenom kommit i kontakt med mer av min egna inre kraft och kreativitet och lärt mig att lyssna mer på mitt inre, för att kunna göra mer medvetna val i livet.

Jag har en bakgrund inom ekonomi och har sedan 2001 arbetat i olika funktioner inom det ekonomiska området, de senaste åren inom ledning. Jag har också en kortare utbildning inom massage och kinesiologi med mig.

Jag är medlem i Psykosyntesföreningen vilket innebär att jag förbinder mig till deras etiska regler, såsom tystnadsplikt och sekretess.

Jag tar emot i psykosyntesinstitutets lokaler på Engelbrektsgatan 7b. Jag tar även emot online.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Sofia