Linda Liljegren

När livet kör ihop sig, när det känns trångt, tråkigt eller stressigt, när man märker att man hamnar i liknande i situationer igen, när man tappar bort sig själv för att hjälpa alla andra eller när man vill ta den där längtan man känner på lite mer allvar, då kan samtalsterapi vara till god hjälp på vägen.

Jag vill gärna stödja dig på din livsväg, din unika väg i livet, där dina förmågor och egenskaper kommer till sin rätt.

Genom samtal, visualiseringar, bilder med mera lyssnar vi in på vad som vill växa i ditt liv just nu och ger plats för detta.

Jag är diplomerad samtalsterapeut från den femåriga terapeututbildningen på Psykosyntesinstitutet i Göteborg. Tidigare har jag har även gått Psykosyntesinstitutets ettåriga utbildning Inre och yttre ledarskap. Jag har en bakgrund i IT-branschen med roller som lärare, teamledare, kravanalytiker och testledare.

Jag tycker om psykosyntesens varsamma förhållningssätt där ljus och mörker, det vackra, det klumpiga, det fula och det fantastiska får plats på vägen mot att bli mer sig själv och leva sitt liv på det sätt man önskar.

För att stödja dig på bästa sätt får jag regelbunden handledning av en erfaren handledare. Som medlem i Psykosyntesföreningen, som är en yrkesförening för terapeuter, följer jag de etiska regler som föreningen satt upp. Jag har ansvarsförsäkring och jobbar under tystnadsplikt.

Min mottagning är på Psykosyntesinstitutet på Engelbrektsgatan 7b i Göteborg.

Varmt välkommen att höra av dig till mig!
– skriv till mig genom kontaktformuläret här på hemsidan
– ring eller smsa på 0739-733067
– boka in en tid direkt på Psykosyntesinstitutets hemsida.