Linda Liljegren

Längtan? Oro? Mycket just nu?

Ibland kör livet ihop sig. Förväntningar hit och besvikelser dit. Trötthet. Sorg. Tvivel.
Ibland ter sig livet lätt och luftigt och allt är möjligt. Om man bara visste vad man ville skulle man genast kasta sig ut i livets karusell.
Ibland är det helt fantastiskt! Allt är perfekt. Ljuvligt som en sommaräng.
Ibland är det lite trist. Fast man kanske har allt.
Ibland känns det bara tomt.

Ja, livet tar oss ut på olika vägar. En del frivilliga och en del ofrivilliga. Ibland svänger och stökar det lite mer än vad man önskar, då kan det vara gott att träffa någon att prata med, att ventilera och ge utrymme åt det som är viktigt. Att få säga det som behöver sägas. Att bli lyssnad på. Bli sedd och hörd.

Som samtalsterapeut vill jag lyssna på dig. Se dig. Stödja dig på din livsresa. Tillsammans med dig ge plats och näring åt det som är viktigt för dig.

Om mig

Jag är diplomerad samtalsterapeut från den femåriga terapeututbildningen på Psykosyntesinstitutet i Göteborg. Jag har även gått Psykosyntesinstitutets ettåriga utbildningen Inre och yttre ledarskap. För mig har psykosyntesen varit enormt värdefull för att bli mer tydlig för mig själv, att få större tillgång till min kreativitet och intuition, att upptäcka min längtan och att följa den.

Min yrkesmässiga bakgrund finns sedan drygt tjugo år i IT-branschen där jag haft roller som lärare, teamledare, kravanalytiker och testledare med mera. Denna resa fortsätter samtidigt som jag går på denna nya väg i yrkeslivet.

För att stödja dig på bästa sätt får jag regelbunden handledning av en erfaren handledare. Som medlem i Psykosyntesföreningen, som är en yrkesförening för terapeuter, följer jag de etiska regler som föreningen satt upp. Jag har ansvarsförsäkring och jobbar under tystnadsplikt.

Jag har min mottagning på Psykosyntesinstitutet på Engelbrektsgatan 7b i Göteborg.

Varmt välkommen att kontakta mig eller boka in en tid direkt på Psykosyntesinstitutets hemsida.