Linda Liljegren

Behöver du prata med någon?

Livet som pågår runt omkring oss och inuti oss ger oss utmaningar och glädjeämnen. Ibland blir utmaningarna alltför överväldigande, stressande, ohållbara och vi kan behöva stöd för att komma vidare. Ibland upplever man snarare en lågmäld gnagande känsla av olust eller obehag. Genom att ge plats åt dessa signaler istället för att stoppa dem under mattan kan vi få tillgång en större självkännedom och förståelse för oss själva, upptäcka mer av vår längtan och potential och vad vi vill utveckla i våra liv.

Du är välkommen till mig när du vill prata om det som händer dig i ditt liv, hur du har det och vad som är viktigt och kanske trassligt för dig i ditt liv. Jag vill gärna stödja dig på din livsväg, din unika väg i livet, där dina förmågor och egenskaper kommer till sin rätt. Genom samtal, visualiseringar, bilder med mera lyssnar vi in på vad som vill växa i ditt liv just nu och ger plats för detta.

Plats: Vasaplatsen 3 i Göteborg. Jag tar även emot online, exempelvis via Zoom.

Boka: I bokningskalendern ser du tider och bokar den tid som passar dig. Det finns tider tillgängliga på måndagar och tisdagar för samtal. Vid önskemål om samtal online finns även andra tider tillgängliga, kontakta mig gärna för mer information. Se lediga tider och boka

Kontakta mig: Skriv och kontakta mig eller hör av dig på 0739 733067

Förlåtelse

Förlåt och bli fri är en metod där du kan förlåta dig själv och andra. Det är en förlåtelseprocess som du gör för dig själv för att släppa det som kanske gnager och irriterar dig.

Jag arbetar enligt metoden som beskrivs i legitimerade psykologen och författaren Barbro Holm Ivarssons bok ”Förlåt och bli fri”, https://www.barbroivarsson.se/böcker/förlåt-och-bli-fri

Min upplevelse är att det är en varsam metod där det ges tid och utrymme för att se hur det som hänt påverkar livet, att ge sig själv möjlighet att ta tillvara på dessa erfarenheter och att släppa taget om det som hänt och göra sig fri.

En förlåtelseprocess tar 3‒4 timmar och kan fördelas på ett eller två tillfällen. Kontakta mig för mer information.

Kurs

En dag att utvecklas och komma närmare dig själv – självkännedom med psykosyntes

Välkommen till en dag för personlig utveckling och självkännedom! En dag där du får möjlighet att få komma närmare dig själv och prova på psykosyntesens konkreta metoder och varsamma förhållningssätt. Du får bland annat utforska olika sidor av dig själv och hur du relaterar till till andra.

Lördag 25 februari: Läs mer och boka 25 feb

Lördagen den 25 mars: Läs mer och boka 25 mars

Lördagen den 29 april: Läs mer och boka 29 april

Om mig

Jag är diplomerad samtalsterapeut från den femåriga terapeututbildningen på Psykosyntesinstitutet i Göteborg. Tidigare har jag har även gått Psykosyntesinstitutets ettåriga utbildning Inre och yttre ledarskap. Jag har en bakgrund i IT-branschen.

För att stödja dig på bästa sätt får jag regelbunden handledning av en erfaren handledare. Som medlem i Psykosyntesföreningen, som är en yrkesförening för terapeuter, följer jag de etiska regler som föreningen satt upp. Jag har ansvarsförsäkring och jobbar under tystnadsplikt. Jag är även auktoriserad europeisk RACS Councellor® genom RACS (Register över Auktoriserade Councellors i Sverige).