Katrin Wiklund
Kontakta mig0760-207802

Katrin Wiklund

Samtalsterapi kan vara ett sätt att komma vidare när livet blir svårt, att få stöd att möta det vi behöver möta, att få hjälp att hitta det där som är svårt att sätta ord på eller hantera livets kriser och utmaningar. Livets svårigheter kan också innebära möjligheter, att ge sig tid att stanna upp, reflektera och välja hur vi vill gå vidare i livet.

Jag arbetar som samtalsterapeut i personlig utveckling på Psykosyntesinstitutet. Jag arbetar också med personalfrågor som HR-konsult. För ca 10 år sedan hamnade jag i en livssituation där jag kände att jag behövde göra saker annorlunda i mitt liv. Jag hittade stöd i Psykosyntesen, att förstå mig själv på ett djupare plan och att hitta vad som är viktigt för mig i mitt liv, det har också betytt mycket för mig i mina nära relationer.

Jag är diplomerad samtalsterapeut från Psykosyntesinstitutet, utbildningen sträcker sig över fem år. Jag är medlem i Psykosyntesföreningen, en yrkesförening för terapeuter, och har förbundit mig att följa de etiska regler föreningen satt upp för yrkesutövande terapeuter i Sverige. Tystnadsplikt och regelbunden handledning hos erfaren och utbildad handledare är exempel på dessa regler. Dessa regler följer också den europeiska yrkesföreningen EFFPs krav för terapeuter som arbetar i Europa.

Jag har även gått den 1-åriga utbildningen Inre och yttre ledarskap på Psykosyntesinstitutet samt coachutbildning på CoachWalk Academy.

Jag har min mottagning på Psykosyntesinstitutet, Engelbrektsgatan 7B i Göteborg.

Välkommen att kontakta mig! Du kan också gå in på psykosyntesinstitutet.se och se mina lediga tider samt boka direkt.

Se lediga tider och boka här

 

”We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring, will be to arrive where we started, and know the place for the first time.” TS Eliot