Annelie Christensson

Annelie Christensson

Jag läser femte året på den femåriga utbildningen till diplomerad samtalsterapeut, vid Psykosyntesinstitutet i Göteborg.

Jag vill gärna stödja dig i att närma dig motgångar, under förändringsfaser i livet eller om du längtar till en fördjupad självkännedom. Psykosyntesterapin är en relationell terapiform som ser till hela människan, både bakgrund och potential. Tillsammans utforskar vi dina möjligheter och din inre kärna. Terapin erbjuder flera tekniker att möta utmaningar i livet, såsom samtal, visualisering, bild och rörelse, baserat på varje människas unika behov.

Som elevterapeuter får vi omfattande och kontinuerlig handledning av erfarna lärare och terapeuter. Utbildningen är kvalitetssäkrad enligt europeiska EFPP:s riktlnjer. Jag är har ansvarsförsäkring och är medlem i psykosyntesföreningen, en yrkesförening för terapeuter, och följer de etiska regler föreningen satt upp för tystnadsplikt och sekretess.

Jag är även utbildad dramapedagog vid Göteborgs universitet och har flerårig erfarenhet inom förskole- och skolverksamhet både i Sverige och utomlands. I mitt arbete med människor känner jag stort intresse för personlig utveckling och kommunikation.

Jag tar emot dig på Eriksbergs hälsoklinik och online.
Adress: Sjöporten 4
417 64 Göteborg
Mail: annelie@e-kliniken.se

Varmt välkommen!