Längtar du efter något mer i livet…

Vill du ge dig själv tid att stanna upp och reflektera över din livssituation? Tillsammans genom samtalet, kan vi utforska vilka vägar som är rätt för din utveckling och hitta din väg!

Jag är diplomerad samtalsterapeut från den femåriga utbildningen på Psykosyntesinstitutet i Göteborg.

Söker du efter en förändring i ditt liv, kan terapi vara ett alternativ för dig. Individuell samtalsterapi innebär att vi ses en gång i veckan, eller efter dina behov. Min roll som terapeut är att stödja dig på din väg, i din personliga utveckling.

Att gå i terapi är för mig att bli medveten om sig själv. Ta hand om längtan att vilja må bra och leva sitt liv fullt ut. Det krävs både nyfikenhet och mod, samtidigt tillåta sig att det tar tid.

Som medlem i Psykosyntesföreningen, som är en yrkesförening för terapeuter, följer jag de etiska regler som föreningen satt upp för yrkesutövande terapeuter i Sverige. Jag har ansvarsförsäkring och arbetar naturligtvis under tystnadsplikt. Jag går regelbundet i handledning hos en erfaren och utbildad handledare för att säkerställa och utveckla mitt arbetssätt som terapeut.

Tidigare har jag gått 1 år med Inre och yttre ledarskap på Psykosyntesinstitutet, samt gått internkonsultutbildning på Volvo. Jag har lång erfarenhet av att leda och coacha i förändringsarbete i en stor organisation.

Jag tar emot klienter i Vargön, Vänersborg och Göteborg. Jag tar även emot online.

Varmt välkommen att höra av dig till mig!